Prompt

Pret instalator sanitar Bucuresti

Preț instalații sanitare

Cât costă o intervenție?

Știm că prețul este de cele mai multe ori factorul decisiv atunci când alegeți instalatorul cu care doriți să lucrați.

Este normal să se întample așa, o simplă căutare pe internet vă oferă posibilitatea să alegeți din zeci de ofertanți. 

Instalator prompt la domiciliu

După ani de experiență, considerăm că mai important decât prețul este calitatea lucrării. Nu este glumă atunci când vorbim de țevile de gaze sau apă, de robineți sau scurgeri.

Aceste servicii, aparent simple, dacă nu sunt executate ca la carte, pot provoca mari pagube materiale. Gândiți-vă ce înseamnă să plecați în concediu și să stați cu teamă că robinetul de apă poate să cedeze!

Noi am lăsat prețurile cât am putut de jos în condițiile în care serviciile au fost, sunt și vor fi la nivel profesional. Încercăm să găsim echilibrul prefect între preț și calitate, din acest motiv ne este imposibil să avem afișată o listă de prețuri.

Considerăm că este mult mai corect, atât pentru noi cât și pentru dvs. să vă oferim prețurile doar telefonic, pentru a vă scuti dvs. timpul de căutare. Odată ce v-ați decis să ne sunați, vă putem garanta că prețul comunicat telefonic este prețul corect pentru servicii executate impecabil.

2a4f2cd8-f6e6-4b01-bbf0-5f5732bea06f

Nota: Pentru asociațiile de proprietari oferim discount-uri față de prețurile de bază, în funcție de valoarea totală a lucrărilor și oferim și o variantă de plată în rate fară dobândă.

Recenzii

De doua ori am beneficiat de serviciile domnului instalator. Am fost foarte multumita de lucrarea efectuata si cu siguranta pe viitor voi apela la ei.

Irina P.

A venit rapid chiar daca era foarte tarziu..a rezolvat avaria nu a costat mult..deci pot spune ca sunt multumita de prestatia domnului instalator. Recomand celor ce au nevoie cu drag.

Catalin S.

Calitate , profesionalism sunt cuvintele ce descriu aceasta echipa

Alex B.